Proteinové bars se sušenými švestkami

Proteinové bars se sušenými švestkami

Tyto bezlepkové energetické raw tyčinky jsou ideální spojení zdravého a sladkého. Pokud máte v oblibě rychlé, nepečené dezerty, určitě je vyzkoušejte. Výborné jsou ke svačině nebo si je můžete dopřát po tréninku, kdy je na místě dodat organismu potřebné proteiny, minerální látky a vitaminy. K jejich přípravě potřebujete pouze několik málo surovin a kuchyňský robot. Jsou hotové během pár minut a chutnají skvěle. Navíc vám v lednici vydrží až týden, ale jsem si jistá, že se po nich zapráší během dvou, tří dnů.

Ingredience

Na 1 formu (15 x 25 cm)

  • 1 hrnek bezlepkových ovesných vloček
  • 100 g sušených švestek
  • 1 lžička chia semínek
  • 2 odměrky jahodového proteinu
  • 6 lžic kokosového oleje
  • 150 g ořechového másla s příchutí jahody a bílé čokolády
  • alobal

Postup

  1. Vločky a sušené švestky dáme do robotu a dobře rozmixujeme.
  2. Přidáme chia semínka, protein, kokosový olej a ořechové máslo a na vysoké otáčky mixujeme asi 30 vteřin.
  3. Formu vyložíme alobalem a vtěsnáme do ní těsto.
  4. Dáme na hodinu do mrazáku a pak skladujeme v lednici.


Tento web využívá soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s použitím souborů cookie.